KıbrısManşet

Sürücünün dikkatsizliği çarpışmaya neden oldu

Lefkoşa’da çarpışma meydana geldi

Sürücünün dikkatsizliği çarpışmaya neden oldu

Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgiye göre 14 Ağustos tarihinde saat 23:45 sıralarında Lefkoşa’da Lefkoşa-Girne Anayolunun 0-1 kilometreleri arasında çift şeritli yolda sol şerit içerisinde Lefkoşa istikametine doğru seyreden 59 yaşındaki Alkan Arap yönetimindeki HJ782 plakalı araç sürücüsünün dikkatsizliği sonucu 24 yaşındaki Nuray Dindar yönetimindeki GN 904 plakalı aracın sağ arka kısmına aracının sol ön kısmı ile çarptı.

SL 267 savrularak beton refüje çarptı

Çarpmadan sonra GN 904 plakalı araç yolun sol kısmına toprak alan içerisinde bulunan Akasya ağacına sağ ön kısmı ile çarptı. Yine Çarpmanın etkisi ile yolun sağ şeridine savrulan HJ 782 plakalı araç o esnada sağ şerit içerisinde Lefkoşa istikametine doğru seyreden 22 yaşındaki Mahsun Bozkaya yönetimindeki SL 267 plakalı aracın sol yan kısmına sağ arka kısmı ile çarptı.

Yine çarpmadan sonra SL 267 plakalı araç yolun sağ kısmına savrulup sağ ön kısmı ile beton refüje çarptı. Çarpışma sonucu yaralanan GN 904 plakalı araç sürücüsü Nuray Dindar ve aynı araç içerisinde yolcu olarak bulunan 16 yaşındaki Özge Ergün Lefkoşa Devlet Hastanesine kaldırılarak acil serviste görmüş oldukları ilkyardım tedavisi sonrası taburcu oldular.











Başa dön tuşu