KıbrısManşet

Elde edilen gelir Asya bebeğe bağışlanacak

Kıbrıs Türk Eczacılar Birliği (KTEB), geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden ülkenin duayen eczacılarından Mertdoğan Soyalan anısına halı saha turnuvası düzenliyor

Elde edilen gelir Asya bebeğe bağışlanacak

KTEB Yönetim Kurulu adına açıklama yapan KTEB Başkanı Dr. Umut Öksüz, Mertdoğan Soyalan Anı Turnuvası‘nın 23 – 24 – 25 Ağustos tarihlerinde Lefkoşa’da Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü Halı Sahası‘nda gerçekleştirileceğini ve elde edilen tüm gelir SMA-Tip 1 hastası Asya bebeğe bağışlanacağını belirtti.

Turnuvada ilaç ve ecza sektöründe çalışan eczacılar ve ecza deposu yetkililerin oluşan 8 takım yer alacağını ifade eden Öksüz, tüm maçların saat 19.00’da başlayacağını ve pandemi koşulları çerçevesinde sağlık tedbirleri altında gerçekleştirileceğini açıkladı.

Öksüz, turnuvada yer alacak olan oyuncular günlük antijen testleri ve en az 72 saatlik PCR test sonuçlarını göstermek zorunda olduklarını belirtti ve maçların seyircisiz oynanacağını vurguladı. Açıklamanın sonunda ise tüm basın mensupları saat 18.15’deki turnuva açılışına davet edildi.











Başa dön tuşu