KıbrısManşet

Atakan: Eğitimdeki kayıplar özverili eğitimcilerimiz tarafından giderilecektir

Halkın Partisi (HP) Milletvekili Tolga Atakan, hükümetin yap-boz tahtasına çevirdiği tüm alanlarda yarattığının sadece kaos olduğunu söyleyerek, eğitimin beceriksizliklerden etkilenmemesini diledi

Atakan: Eğitimdeki kayıplar özverili eğitimcilerimiz tarafından giderilecektir

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Atakan, uzun bir aradan sonra yarın ilk ders zili çalacağını ve
pandemi döneminin en büyük olumsuzluklarından biri olan çocukların okullarından, eğitimlerinden uzak kalma sürecinin biteceğini hatırlattı.

“Yeni eğitim yılı ülkemizin geleceği olan tüm çocuklarımıza, gençlerimize, eğitimcilerimize ve biz velilere hayırlı olsun” diyen Atakan, geride kalan süreçte oluşan kayıpların, eğitimcilerin özverili çabaları ile giderileceğinden emin olduğunu söyledi.

“Kaybedecek değil 1 dönem, 1 günümüz bile yok”

Bu konuda herkese büyük görevler düştüğünü belirten Atakan, herhangi bir ciddi sorun ile karşılaşmadan yeni eğitim öğretim yılının sürmesinin en büyük dileği olduğunu ifade etti.

Atakan, “Tabi bu paralelde yeni eğitim yılının yönetenlerin işbilmezliği ve beceriksizliklerine kurban edilmemesini umuyorum. Yap boz tahtasına çevirdikleri tüm alanlarda yarattıkları sadece kaos oldu. Umarım eğitim alanı bu beceriksizliklerinden etkilenmez. Zira kaybedecek değil 1 dönem, 1 günümüz bile yok. Yeni eğitim ve öğretim yılı hepimize, ülkemize hayırlı olsun, çocuklarımızın okula dönme heyecan ve mutlulukları sönmesin” ifadelerini kullandı.











Başa dön tuşu