KıbrısManşet

Avcıoğlu: Arıklı’nın canlı yayında karşılıklı tartışacak medeni cesareti yok 

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (Kıb-tek) eski Asbaşkanı Yusuf Avcıoğlu, Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı‘nın canlı yayında karşılıklı tartışacak medeni cesareti olmadığını vurguladı

Avcıoğlu: Arıklı’nın canlı yayında karşılıklı tartışacak medeni cesareti yok

Kişisel sosyal medya hesabından açıklama yapan Avcıoğlu, Bakan Arıklı’nın katıldığı TV TV programında kendisiyle ilgili hakaret içeren cümleler sarf ettiğini belitti.

Avcıoğlu açıklamasında, Arıklı’nın eleştiri ve sorulara tek bir rasyonel cevap veremediğini, canlı yayında karşılıklı tartışacak medeni cesareti olmadığını da ifade etti.

Avcıoğlu’nun açıklamalarının tam metni şu şekilde:

“Kendisine yönettiğimiz eleştiri ve sorulara tek bir rasyonel cevap veremeyen, canlı yayında karşılıklı tartışacak medeni cesareti de olmayan Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı yine öfkesini kontrol edemeyerek bugün katılmış olduğu bir TV programında canlı yayında ismimi de zikrederek hakaret içeren cümleler sarf etmiştir.

“Çamur atarak, bel altı saldırarak beni susturamazsınız!”

“Avukatımla görüşerek Erhan Arıklı aleyhinde ikinci bir Zem ve Kadih Davası dosyalaması için gereken talimatı verdim, ilk iş günüyle birlikte dava dosyalanacaktır. Kendisine hayırlı olmasını dilerim.

Daha önce de belirttiğim gibi, çamur atarak, bel altı saldırarak beni susturamazsınız”











Başa dön tuşu