KıbrısManşet

Özkıraç: Sendika olarak Teknecik’i kapatmamız artık an meselesidir

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (EL-SEN) Genel Başkanı Kubilay Özkıraç, dayanılmaz koku altında hasta olma riskiyle çalışan Kıb-tek çalışanlarının bu sorununun inat ve ısrarla çözülmediğini vurguladı

Özkıraç: Sendika olarak Teknecik’i kapatmamız artık an meselesidir

Özkıraç yaptığı yazılı açıklamada, Teknecik Elektrik Santrali’nde çalışanların yoğun koku nedeniyle maskelerini takıp halka hizmet etmeye devam ettiğini belirtti.

Dayanılmaz koku altında hasta olma riskiyle çalışan KIB-TEK çalışanlarının bu sorununun inat ve ısrarla çözülmediğine değinen Özkıraç, “Sendika olarak Teknecik’i kapatmamız artık an meselesidir” ifadelerini kullandı.

Açıklama yok.

Özkıraç’ın açıklamalarının tam metni şu şekilde:

“Şu anda Teknecik Elektrik Santrali’nde emekçi kardeşlerimiz yoğun koku nedeniyle maskelerini takıp halka hizmet etmeye devam etmektedir.

Dayanılmaz koku altında hasta olma riskiyle çalışan KIB-TEK emekçilerinin bu sorunu inat ve ısrarla çözülmüyor, aksine hala laf kalabalığı yapılıp gerçeklerle yüzleşilmiyor.

Sendika olarak Teknecik’i kapatmamız artık an meselesidir.

“Herkes aklını başına alsın ve sorun yaratmak yerine sorun çözsün”

Başta Başbakan Ersan Saner ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı ile tüm kabineyi Teknecik Elektrik Santrali’ne bekleriz. Eğer bu yoğun kokuya ve sağlıksız olan ortama onlar dayanabilirse, biz de sözlerimizi geri alırız.

Bu son uyarımız, herkes aklını başına alsın ve sorun yaratmak yerine sorun çözsün”

Açıklama yok.











Başa dön tuşu