KıbrısManşet

Oygar, 23’üncü Ulusal Hipertansiyon ve Böbrek Hastalıkları Kongresi’ne katıldı

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Doç. Dr. Deren Oygar, Türk Hipertansiyon ve Böbrek Hastalığı Derneği tarafından bu yıl 23’üncüsü düzenlenen Ulusal Hipertansiyon ve Böbrek Hastalıkları Kongresi’ne katılarak, açılış konuşması yaptı

Oygar: Mutluluk duyuyorum

Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre Oygar, 23’üncü Ulusal Hipertansiyon ve Böbrek Hastalıkları Kongresi’nin 2 yıl aradan sonra bu yıl Kuzey Kıbrıs’ta düzenlenmesinden büyük mutluluk duyduğunu kaydetti.

“En çok sağlık çalışanları etkilendi”

Covid-19 pandemisinin tüm dünyayı etkisi altına almasından en çok sağlık çalışanlarının etkilendiğini belirten Oygar, pandemiyle savaşan tüm sağlık çalışanlarını saygıyla selamladığını, kaybedilenleri şükranla andığını ve rahmet dilediğini söyledi.

Oygar, 23’üncü Ulusal Hipertansiyon ve Böbrek Hastalıkları Kongresi’ni Kuzey Kıbrıs’ta yapma kararı alan, şahsını açılış konuşması yapmaya layık gören tüm hocalarına, organizasyon komitesine ve Sağlık Bakanı’na teşekkürlerini sundu.

Gerek bilimsel gerekse böbrek nakillerinde olduğu gibi klinik çalışmalarında iş birliğinin devamını temenni eden Oygar, verimli ve başarılı bir kongre dileğinde bulundu.











Başa dön tuşu