KıbrısManşet

İncirli: Hükümet demek için bin şahit lazım

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili Sıla Usar İncirli, ülkedeki aşılanma oranının yetersiz olduğunu söyleyerek, takıntılı şekilde koltuklarını korumaya çalışmaktan başka bir iş yapmadığını söylediği hükümete de hükümet denmesi için bin şahit gerektiğini söyledi

Incirli: Aşılanma oranımız yetersiz

Sosyal medya hesabından açıklama yapan İncirli, günlük vaka sayısının azalma eğiliminde olduğu görünse de salgının henüz bitmediğini vurguladı.

İncirli, “Aşılanma oranımız yetersiz, yükseltmezsek Covid-19’un yaşamdaki bütün etkileri ve tehlikeleri sürecek” dedi.

“Hükümet demeye bin şahit lazım”

Salgının kendiliğinden değil aşılanma ile kontrol altına alınabileceğini vurgulayan İncirli, zaman içinde aşıların etkilerinin azalacağının ve hatırlatma dozu gerekeceğinin unutulmadan, yeni varyanta karşı etkili aşılarla hızlı bir şekilde ilerlemesi gerektiğinin altını çizdi.

İncirli, “Ülkemizde siyasi bir kriz var. Ülkeyi yönetmek ve ülke için çalışmak derdi olmayan, sadece takıntılı bir şekilde iktidarını korumak için hesap yapmaktan başka bir işle ilgilenmeyen, hükümet demeye bin şahit isteyen, bırakın sorun çözmeyi kendisi sorunların kaynağı olan bu hükümet artık istifa etmelidir” ifadelerini kullandı.











Başa dön tuşu