KıbrısManşet

Saner: Hedefim, birilerinin değil herkesin haklarını gözetmek

Başbakan ve Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Ersan Saner, yaklaşık 2 yıldır İstanbul Nişantaşı‘nda yaşayarak milletvekili maaşı alan UBP Milletvekili Hüseyin Özgürgün‘ü ziyaret etti

Saner: Ben bu amaçla adayım

Özgürgün’le yaklaşan UBP Kurultayı’nı konuştuklarını söyleyen Saner, ülkenin ve partinin, kişisel kavgaya ve çekişmelere değil birliğe, beraberliğe, üretmeye, çalışmaya ve istikrara ihtiyacı olduğunu belirtti.

Saner, “Ben bu amaçla adayım” ifadelerini kullandı.

“Hedefim, birilerinin değil herkesin haklarını gözetmek”

Saner’in paylaşımı şöyle:

“Hafta sonu ailemle birlikte İstanbul’da bulunuyorum. Gelmişken bazı ziyaretler de gerceklestirdim. UBP eski Genel Başkanı, eski Başbakan Sayın Hüseyin Özgürgün de ziyaret ettiğim kişilerden biridir.

Kendisi ile ülkenin çeşitli sorunlarını, yaklaşan UBP Kurultayı’nı, yaptığı açıklamaları konuştuk.Ülkemizin , partimizin, kişisel kavgaya, boşuna çekişmelere değil birliğe, beraberliğe, üretmeye, çalışmaya, istikrara ihtiyacı vardır. Ben bu amaçla adayım.

Hedefim, birilerinin değil herkesin haklarını gözetmek, birilerinin değil halkımızın, partimizin, devletimizin, milletimizin yararına çalışmalar yapmaktır. Tüm çabalarım ve temaslarım bu doğrultudadır”











Başa dön tuşu