KıbrısManşet

Bengihan: Kıbrıs Türk toplumunun iradesi parayla satın alınamaz

Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS) Başkanı Güven Bengihan, tüm halkı Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine katılıp, kimliğine ve iradesine sahip çıkmaya davet etti

Bengihan: Erdoğan ve AKP pervasızca her türlü müdaheleyi hayata geçirmiştir

Bengihan’ın yaptığı yazılı açıklama şu şekilde:

“TC Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve AKP Hükümeti kendi istedikleri adayın cumhurbaşkanı seçilmesini sağlamak adına pervasızca her türlü müdaheleyi hayata geçirmiştir.

TC Elçiliği ve Türkiye’den gönderilen danışman ekibinin aktif olarak bir aday leyhine seçim çalışması yapması, sözkonusu adayı Türkiye’ye çağırıp basın toplantısı düzenleyerek su borusunun tamir edilmesi, Maraş’ın sözde açılması şovlarından sonra en son çare olarak ihtiyaçlı insanların oylarını para ile satın alma yolu denenmektedir.

“Salgın Sosyal Desteği” adı altında  seçimlere iki gün kala 10.000’e yakın ihtiyaçlı kişiye;  Maliye Bakanlığının devrede olmadığı bir yöntemle 2000 TL yardım yapılması iradenin para ile satın alınması değilse nedir? Aylardır bu kesimleri düşünmeyenler seçime iki gün kala mı bu insanların varlığından haberdar oldular.

Kıbrıs Türk halkının iradesinin satılık olduğunu sananlar çok büyük bir yanılgı içinde olduklarını iki gün sonra bir kez daha anlayacaklar.

Tüm Halkımızı Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine katılıp kimliğine ve iradesine sahip çıkmaya davet ediyoruz.











Başa dön tuşu