KıbrısManşet

Manavoğlu: Sanki hükümet 26’yı buldu da tek sorun Meclis Başkanı kaldı

Halkın Partisi (HP) Milletvekili Gülşah Sanver Manavoğlu, Pazartesi günü Meclis’te nisabın sağlanamayacak olmasının sebebi olarak Cumhurbaşkanı Ersin Tatar‘ın yurt dışı ziyaretinin gösterilmesini tiye aldı

Manavoğlu: Sanki hükümet nisap için 26 kişiyi tamamladı da tek sebebi Meclis başkanı

sosyal medya hesabından açıklama yapan Manavoğlu, Pazartesi meclisin açılmasında nisap krizi yaşanacağını, sebebinin de Cumhurbaşkanı yurtdışına gideceği için Meclis Başkanı‘nın onun yerine vekalet edeceği olduğunu söyledi.

Manavoğlu, “Hükümet üyesi olan Meclis Başkanı o gün Meclise giremeyecekmiş. Sanki de hükümet Meclis nisabı için 26 kişiyi tamamladı da tek sebebi Meclis başkanının eksik olmasıdır!!!” dedi.

“İşiniz gücünüz antin kuntin”

Bu durumda bağımsız olmayı beceremeyen ve tüm vücuduyla partisinin içine giren partisinin propagandasını yapan Cumhurbaşkanı’nın da gitmemesi gerektiğini söyleyen Manavoğlu şunları kaydetti;

“O zaman, oturacak oturduğu yerde. Ne kadar önemlidir ki yurtdışı ziyareti? Erteleyemez mi? Bilmiyormuydu bu durumun bu krize yol açacağını? Sonuç olarak akla gelen iki şey var: Ya o kadar hiçbirşeyin farkında değiller, toplum umurlarında değil ki hiç düşünmeden hareket ediyorlar. Ya da belli ki aslında hükümetin zaten nisabı olmadığı için bu yurtdışı ziyareti zaman kazanmak için bir kurgudur. İşiniz gücünüz antin kuntin”











Başa dön tuşu