KıbrısSporSürmanşet

KKTC Fenerbahçeliler Derneği’nden önemli duyuru

KKTC Fenerbahçeliler Derneği, ‘Çift uyruklu ve aşılama sürecini KKTC’de gerçekleştiren üye ve taraftarlarımızın dikkatine’ başlıklı bir duyuru yayımladı

HES Kodu için yardımcı olunacak

Açıklamada, aşılama sürecini Türkiye dışında herhangi bir ülkede gerçekleştiren kişilerin aşı kayıtlarının TC Sağlık Bakanlığı verilerinde yer almadığı ve bu yüzden statlara giriş için gerekli HES Kodu’nu alamadıklarından, Paso Lig hesaplarına bilet satın alamadıkları ve/veya başka bir hesaptan transfer gerçekleştirilemediği hatırlatıldı.

An itibarı ile TC vatandaşlığına sahip ve/veya çift uyruklu kişilerin, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü’ne şahsen veya derneğimize 20 Ekim 2021 tarihine kadar kendi adlarına dolduracakları dilekçeye (üzerine irtibat telefonu, e-mail adresi ve KKTC İkametgâh adresi yazılacak) ek olarak. TC kimlik kart fotokopilerini, KKTC aşı kartı fotokopilerini, KKTC Ada Pass kart fotokopilerini ulaştırmaları halinde, derneğin toplu başvuru için yardımcı olacağı belirtildi.

Açıklamanın devamı şöyle;

“Ayrıca yanlızca KKTC vatandaşı olup KKTC’de aşılanan üye ve taraftarlarımız için KKTC Sağlık Bakanlığı ile yaptığımız görüşmelerde Bakanlık konuyu Kıbrıs Türk Futbol Federasyon’una (KTFF) aktarmıştır.

Bugün KTFF Başkanı Sn. Hasan Sertoğlu’na yaptığımız ziyarette yaşanılan mağduriyet anlatılmış Sayın Sertoğlu’nun girişimleri ile konu Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) aktarılmış ve bu mağduriyetin en kısa sürede giderileceği ile ilgili bilgilendirilmiş bulunmaktayız.

Konu ile yakından ilgilenen Başkan Sn. Hasan Sertoğlu’na üye ve taraftarlarımız adına bir kez daha teşekkür eder. Bu mağduriyetin biran önce son bulması için konunun takipçisi olduğumuzu kamuoyuna bildiririz”

Twitter: https://twitter.com/kktcfbdernek
İnstagram: https://www.instagram.com/kktcfbdernegi











Başa dön tuşu