KıbrısManşet

Atan: Posta Dairesi’nin sınavlarına FETÖ’cü biri girdi ve süreç uzadı

Kamu Görevlileri Sendikası (Kamusen) Başkanı Metin Atan, Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı ve Tarım Bakanı Nazım Çavuşoğlu arasında yaşanan ‘Arazi peşkeşi’ krizini tiye aldı

Atan:

Özgür Web TV’de Melek Arabacıoğlu‘nun sorularını yanıtlayan Atan, hükümetin vatandaşına yukardan baktığını,  ‘Biz ne yaparsak yapalım, bize yine oy verecekler’ diye düşündüklerini söyledi.

Atan, “Ben vatandaşlara çağrı yapıyorum; bunlara oy vermeyeceksiniz. Açık ve net söylüyorum, bu hükümetedenlere bir daha oy verilmemesi için  ben elimden geleni yapacağım” dedi.

“Posta Dairesi’nin sınavlarına FETÖ’cü biri girdi ve süreç uzadı”

Pandeminin ülkeyi geri götürdüğünü söyleyen Atan, sınavların da aksadığını ancak Posta Dairesi‘nin sınavlarının 2,5 yıldır yapılamadığını hatırlattı.

Atan, “Kamu Hizmeti Komisyonu‘na FETÖ‘cü olduğu düşünülen bir kişi girmiş ve bu durumun soruşturması devam ediyor. Bundan dolayı süreç uzuyor ancak bir kişi yüzünden birçok mağdur var” dedi.

“UBP’nin ülkeye en çok zarar veren partidir”

UBP’nin ülkeye en çok zarar veren parti konumunda olduğunu vurgulayan Atan, buna rağmen sendikaların çabaları ve ısrarlı eylemleriyle  sağlık sisteminin nispeten daha iyi konuma geldiğini söyledi.

UBP’nin Kurultay hesaplarına da değinen Atan, Başbakan Ersan Saner‘in yarışı kaybedeceğini ve bunun bu net olduğunu söyledi.

Atan, “Ama Başbakan mimardır, görevden gidince ne yapacak? Kendi meslektaşlarına külliye konusunda yaptıkları ortada. Herkesi küstürdü” dedi.

“Arıklı ve Çavuşoğlu Tellioğulları ve Seferoğulları, arsa da Yeşil Vadi‘ sanki”

Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı ve Tarım Bakanı Nazım Çavuşoğlu arasında yaşanan ‘Arazi peşkeşi’ krizine de değinen Atan, Arıklı ve Çavuşoğlu’nu Tellioğulları ve Seferoğulları‘na, arsayı da Yeşil Vadi‘ye benzetti.

Atan, “İki Bakan’ın birbirine girmesi utanç verici bir durumdur. Bu da hükümetin kendi içindeki dağınık halinin en net göstergesidir. Her şeyden önce bu ülkenin Arılı’dan kurtulması gerekir” ifadelerini kullandı.

Özgür Gazete/Özel Haber











Başa dön tuşu