KıbrısManşet

Erhürman: Halkın parçalanıp bölünmesine izin vermeyeceğiz

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından Genel Merkez’de yaptığı açıklamada, halkın parçalanıp bölünmesine izin vermeyeceklerini söyledi

Sonuçların çıkmasının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Erhürman’ı partililer alkışlar eşliğinde karşıladı. Erhürman muhtemelen yarından sonra parti meclisinin toplanarak, seçim sonuçlarının değerlendireceklerini kaydetti. 

ozgur_gazete_kibris_Erhurman_Halkin_parcalanip_bolunmesine_izin_vermeyecegiz1

Erhürman’ın açıklaması şöyle

“Seçimin sonucu aşağı yukarı belli oldu, ikinci tura çıkan iki aday  belli oldu. Kıbrıs Türk halkı iradesini ortaya koydu. Saygı duyuyoruz. CTP, önümüzdeki 5 yıllık sürecin zorlu bir süreç olduğunun farkındadır. İçerde ve dışarda sorunlar vardır.

Bu dönemde halkın bölünmesine parçalanmasına müsaade etmeyeceğiz. CTP kurumları olan, 50 yıllık kurumsal bir partidir, muhtemelen yarından sonra parti meclisimiz toplanacak, seçimin sonucunu değerlendirecek. Bu akşamın galibi olan adayları tebrik ederiz. CTP, halkın önünün kapatılmasına, halkın bölünüp parçalanmasına izin vermeyeceğiz.”

 











Başa dön tuşu