KıbrısManşet

Büyükyılmaz: 1 Kasım sabahı 28 belediyenin tamamının elektrik enerjisi kesilecek

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (Kıb-tek) Yönetim Kurulu Başkanı Turan Büyükyılmaz, izleyiciden gelen soruya sinirlendi ve “Açık adres ver bakalım sen temiz misin?” tehdidinde bulundu

Büyükyılmaz: 1 Kasım sabahı 28 belediyenin tamamının elektrik enerjisi kesilecek

TV2020’de Melis Günel’in programına konuk olan Büyükyılmaz, Yasa Gücünde Kararname’ye göre faizleri silinen 28 belediyenin borçlarını 31 ekim’e kadar ödememesi durumunda 1 Kasım sabahı elektrik enerjilerinin kesileceğini açıkladı.

Büyükyılmaz, “Bu ödüle rağmen birçok belediye borçlarını ödemedi. 31 Ekim’e az kaldı. 1 Kasım dendiği gün 28 belediyenin 28’inin de elektriği kesilecektir. Bizim ayakta kalmamızın başka çaresi yok. Devlet kurum ve kuruluşları bu kadar üzerlerine gitmemize rağmen ödeme yapmıyor. BRT’nin de elektriğini keseceğiz ve bu durumda özel televizyonlar da uyduya çıkamayacak” ifadelerini kullandı.

İzleyiciye tehdit: Açık adresini ver

Büyükyılmaz, geçtiğimiz dönemde Bakan Erhan Arıklı‘nın ‘vurguncu’ dediği Mors Ltd‘nin sahibinin kızının adına kayıtlı Gizde İletişim’den kiralanan gemiyle yakıtın getirilmesini hatırlatan bir izleyiciyi de tehdit etti.

İzleyicinin ‘Bakan Arıklı vurguncu dediği kişiyle el sıkışmış mı oluyor?’ sorusuna çok kızan Büyükyılmaz, izleyiciye ‘Açık adresini ver bakalım, sen kimsin? Sen temiz misin? Bu nasıl soru, nasıl saygısızlık?” ifadelerin kullandı.

Haberleştiren: Özgür Gazete











Başa dön tuşu