KıbrısManşet

Saner: YDP’nin yanlışları ve tehditkar tutumu nedeniyle istifa ettim

Başbakan Ersan Saner, ülke ekonomisinde bir ray değişikliğine ihtiyacı olduğuna söyledi ve bunu yapacak bilgi ve vizyona sahip olduğunu ileri sürdü

Saner: YDP’nin yanlışları ve tehditkar tutumu nedeniyle istifa ettim

Saner, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar ve UBP Güzelyurt İlçe Başkanı Menteş Gündüz‘ün de, katıldıdığı Gayretköy’de düzenlenen etkinlikte, bölge halkı ve vatandaşlarla biraraya geldi.

Saner, halka hizmet için tüm sıkıntılara rağmen hükümeti sürdürdüğünü ama Yeniden Doğuş Partisi‘nin (YDP) yanlışları ve tehditkar tutumu ve Meclis’te yaşananlar nedeniyle istifa etmek durumunda kaldığını belirtti.

“Bende de bunu yapacak bilgi ve vizyon var. Yaptıklarım ortadadır”

9 aylık Azınlık Hükümeti süresince istikrarı büyük oranda yakaladıklarını iddia eden Saner, Türkiye’nin desteğiyle altyapıdan sağlığa, eğitimden ekonomiye kadar önemli yol aldıklarını anlattı.

Saner, “Halkımızın takdiri, bizler için en büyük destek. Şimdi, kalıcı istikrar ve refah için daha da güçlü bir hükümet için tek başına iktidar zamanı. Kurultayı desteğinizle kazanmak için artık gün sayıyoruz. 1 Kasım’dan itibaren başladıklarımızı bitireceğiz. KKTC’yi hep birlikte yücelteceğiz. Ülke ekonomisinin bir ray değişikliğine ihtiyacı var. Bende de bunu yapacak bilgi ve vizyon var. Yaptıklarım ortadadır” dedi.











Başa dön tuşu