KıbrısManşet

Sucuoğlu: Ben videoyu izlemedim doğru da bulmuyorum

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili ve Genel Başkan adayı Faiz Sucuoğlu, Başbakan Ersan Saner‘in video skandalı sonrası yaptığı açıklamada rakiplerini işaret etmesi hakkında videoyu dahi izlemediğini söyledi

Sucuoğlu: Ben videoyu izlemedim doğru da bulmuyorum

TV2020‘de Reşat Akar‘ın programına telefonla bağlanarak sorularını yanıtlayan Sucuoğlu, bu şekilde yayınlanmış bir videoyu oluşturanı bulmanın çok zor olmadığını düşündüğünü söyledi.

Sucuoğlu, “Polisimiz bunu bulabilir ve bu suçu kimin işlediği saptanabilir. Videoyu belli adreslere yollayanların adresini bulmak zor değildir diye düşünüyorum. Ben videoyu izlemedim. İzlemeyi de doğru bulmuyorum” dedi.

“Kıbrıs Türk halkı böyle şeylere alışık değil”

Saner’i bu akşam arayacağını söyleyen Sucuoğlu, UBP Genel Başkan adaylarıyla bir araya gelindiğini ve Saner’in toplantıda olmadığını doğruladı.

Sucuoğlu partinin bu konudan zarar görüp görmeyeceği sorusuna ise, “Çok sıkıntılı ama konuya çokf azla girmek istemiyorum. Ortada bir de aile var sonuçta. Mutlaka suçlunun bulunmasını istiyorum” ifadelerini kullandı.

Kıbrıs Türk halkının böyle şeylere alışık olmadığını ve çok üzüldüğünü söyleyen Sucuoğlu, bunun kurgu mu, oynanmış görüntüler mi olup olmadığına da emin olmadığını söyledi.

Haberleştiren: Özgür Gazete











Başa dön tuşu