KıbrısManşet

Saner ‘mafya-siyaset’ ilişkileri karşısında hedef mi şaşırtıyor?

Başbakan Ersan Saner, video skandalı ve mafya-siyaset ilişkilerinin sorgulandığı bu dönemde yine rakiplerine işaret etti ve polise giderek şikayetçi olduğunu ve istifa için henüz karar vemediğini belirtti

Saner: Böyle uyarlanmış videolarla kimse bir yere varamaz

TV2020‘de Reşat Akar‘ın programına telefonla bağlanan Saner, UBP kurultayı öncesinde ciddi bir kişilik suikastine uğradığını tekrarlayarak, bunun siyasi hesaplar üzerine yapıldığını iddia etti.

Saner, “Benim aldığım ahlak gereği rakipler kendi projeleri ve eleştirileri üzerinden mücadele eder. Rakiplerinizi bunlarla eleştirirsiniz. Böyle uyarlanmış videolarla kimse bir yere varamaz” dedi.

“Sizin skandal dediğiniz videoyu benim bir dostum komedi olarak yorumladı”

Bunun çok kötü bir süreç olduğunu ve 2 gündür farklı duygusal sıkıntılar içinde olduğunu belirtti. Hem siyasi yaşamı hem de manevi yönde yaşadıkalrının kendisini sıkıntıya soktuğunu belirten Saner, güçlü olması gerektiğini bildiğini söyledi.

Saner, “Bunu da rahatlıkta atlatıp tüm girişimlerimi yapacağım. Sizin skandal dediğiniz videoyu benim bir dostum komedi olarak yorumladı. Bugün gerekli girişimleri adli mercilere yaptım. Bu olayın ortaya çıkarılması için gerekli ifadeyi verdim” dedi.

“Bir iki güne daha ihtiyacım var”

Saner, whatsaap üzerinden gönderilen videonun güneye ait bir numaradan gönderildiğini, bunu yapanların kendini gizlemek istediğini ancak aslında er meydanına çıkmaları gerektiğini tekrarladı.

Kurultayda adalığını devam ettirip ettirmeyeceği konusunda da bunun kolay verilecek bir karar olmadığını söyleyen Saner, bir iki güne daha ihtiyacı olduğunu belirtti.

Saner, “Bunun rakiplerim tarafından yapıldığına dair ciddi bilgiler var” dedi.











Başa dön tuşu