KıbrısManşet

Taçoy: Saner’in çekilme kararı, UBP’ye zarar vermemek adına alınmış doğru bir karardır

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkan adaylarından Hasan Taçoy, video skandalı sonrası adaylıktan çekildiğini açıklayan Ersan Saner’in oylarının dönüşümlü olarak tüm adaylara yarayacağını söyledi

Taçoy: UBP’ye zarar vermemek adına alınmış doğru bir karardır

TV2020‘de Reşat Akar‘ın programına telefonla bağlanarak yaşananları değerlendiren Taçoy, Saner’in adaylıktan çekilme kararını saygıyla karşıladığını söyledi.

Taçoy, “Saner’in duygusal durumu ahmin edemeyeceğim kadar kötü ve kendisinin psikolojik baskılar altında olduğunu düşünüyorum. UBP’ye zarar vermemek adına alınmış doğru bir karardır. Aklanmak için gireceği mücadelede makamını kullanmadan bunu yapacağını anlıyorum” dedi.

“Olumsuz olarak işaret ettiği arkadaş var sadece”

Saner’in yarıştan çekilmesinin kendisinin kurultaydaki kazanma şansını artırıp artırmayacağını bilemediğini söyleyen Taçoy, bu durumun diğer adaylara da dönüşümlü olarak yarayacağını kaydetti.

Taçoy, “Üyeler kime daha yatkınsa ona destek verecektir, herhangi bir isim işaret etmiyor. Olumsuz olarak işaret ettiği arkadaş var sadece. Bundan dolayı süreci takip edeceğiz ve yakınen bunu görüp yaşayacağız. Hayırlı olsun ziyaretine gidip, oyunu talep edeceğim” ifadelerini kullandı











Başa dön tuşu