KıbrısSürmanşetYaşam

Etkinlikten elde edilecek gelir ekipman alımı için kullanılacak

Ülkemizdeki ve geniş anlamda bölgelerimizdeki yaban hayatın yok olmasına dur demek için çalışmalarda bulunan Taşkent Doğa Parkı ile el ele veren Zibilci Geri Dönüşüm atölyesi “Doğa Market” adını verdiği etkinliklere devam ediyor

Doğa Market etkinlikleri sürüyor

Her ayın ilk cumartesi gerçekleşen etkinlik bu ay da 6 Kasım Cumartesi 10:00-17:00 saatleri arasında yine Taşkent Piknik Alanı Aktivite Merkezi’nde gerçekleşiyor.

Bir birinden farklı stantların yer alacağı etkinlikte yine 17 doğa fotoğrafçısının ikişer fotoğrafı da etkinlikte sergilenecek ve etkinliği ziyaret edenler bu fotoğraflardan satın alabilecekler.

Fotoğraf satışında elde edilecek gelir ekipman alımı için kullanılacak

Fotoğraf satışlarından da elde edilecek tüm gelir Yaban Hayat Hastanesi’ne gelen hasta ve yaralı hayvanların ihtiyacı olan xray cihazı ve ameliyatlar için gaz anestezi cihazı alımında kullanılacaktır.

6 Kasım Cumartesi Taşkent Doğa Parkı , aktivite merkezinde 10:00-17:00 arası gerçekleşecek olan “Doğa Market” etkinliğimize doğayı seven, tanıyan, tanımak isteyen, yaban olan şeylerin yaban kalması için destek olmak isteyen herkesi davet ediyoruz.











Başa dön tuşu