KıbrısManşet

Harmancı: Eşit doğmuyoruz ve sonradan da şartları eşitleyemiyoruz

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, ülkeyi mafya, oligark ve çetelere teslim ettiğimizi ve sonra da ‘Bizimdir’ diye gururlandığımızı hatırlatarak, 48 saat sonra da her şeyi unutup yola devam edildiğini söyledi

Harmancı: Eşit doğmuyoruz ve sonradan da şartları eşitleyemiyoruz

8 yaşındaki küçük Meryem Ceren Korkmaz‘ın ölümü üzerine sosyal medya hesabından açıklama yapan Harmancı, herkesin hayata eşit başlayamadığını, şartları sonradan da eşitleyemediğimizi ve kamu sağlık sisteminin bir kısmından inanılmaz verimli hizmet alıp bir kısmından hiç bir şekilde etkin sağlık hizmeti alamadığımızı ve bazen ilaç alamıyoruz bazen de tahlil dahi yapamadığımızı belirtti.

Harmancı, “Özel hastanelerde gerekli gereksiz tetkikler yapılıp dünya para verilebilir korkusu ile önemli bir topluluk bakınamıyoruz. Ülkeyi mafya, oligark ve çetelere teslim edip “bizimdir” diye gururlanıyoruz, pozlar veriyoruz, 48 saat söylenip aynen yola devam ediyoruz. Küçüktü hem de çok, kayıp gitti. Çaresiz bir aile kaldı geriye ve bir de cevapsız sorular. Çok üzgünüm” ifadelerini kullandı.











Başa dön tuşu