KıbrısManşet

Elcil: Siz konuşmazsanız, toplumu aydınlatmak için biz konuşacağız

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS) Genel Sekreteri Şener Elcil, Kooperatif İşleri Mukayyidi Kemal Deniz Dana‘nın, Spor Dairesi’ne münhalsiz 15 kişiyi nasıl istihdam ettiği ile ilgili kamuoyuna açıklama yapması gerektiğini söyledi

KTÖS Genel Sekreteri Şener Elcil’in açıklaması şu şekilde:

Partizanlık ve adam kayırma şampiyonu Kooperatif İşleri Mukayyidi Sn. Kemal Deniz Dana’nın kooperatife münhalsiz istihdam yapılması ile ilgili karşı duruş sergilediğine yönelik yaptırdığı haberler basınımızda yer almıştır.

Elcil: Dana, kooperatifleri batırmak için elinden gelen her türlü girişimi yapmaktadır

Kendini, devletin baş koruyucusu ilan eden Sn. Kemal Deniz Dana öncelikle 2020 yılında cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Spor Dairesi’ne münhalsiz 15 kişiyi nasıl istihdam ettiği ile ilgili kamuoyuna açıklama yapmalıdır. Partizanlık adına, Ulusal Birlik Partisi için münhalsiz istihdam yapmayı kendinde hak olarak gören Sn. Kemal Deniz Dana, TC Elçiliği’nden aldığı talimatla, kooperatifleri batırmak için elinden gelen her türlü girişimi de yapmaktan çekinmemektedir. Ekim ayı başında tüm kooperatifleri suçlu gösteren bir açıklama yaparak, memleketin tirajı en yüksek gazetesinde manşet yaptıran Sn. Dana, isim vermeden tüm kooperatiflerde, yolsuzluk ve usulsüzlük olduğunu iddia edecek kadar ileri giderek, Bankacılık Yasası’na göre suç işlemiştir. Bu konuda olayı yargıya taşıyacağımızı vurgularken, aynı zamanda Sn. Dana’yı;

– Li-Koop’ta neler yaptığı,

– Koop-Süt fabrikasını zarara uğratan UBP’li ekibi nasıl yönetime
getirdiği,

– Sağlık Bakanlığı’nda müsteşar iken, devlet laboratuvarının nasıl ve neden yakıldığı ile ilgili kamuoyuna bilgi vermeye çağırıyoruz.

Partizanlığı alışkanlık haline getiren Sn. Kemal Deniz Dana’yı görevde tutan UBP-DP Hükümeti, yukarıda sıraladığımız konularda susmakla, Sn. Kemal Deniz Dana’nın yaptıklarının ortağı olduklarını kabul etmektedirler.

Siz konuşmazsanız, toplumu aydınlatmak için biz konuşacağız.

Saygılarımızla,

Şener Elcil
KTÖS Genel Sekreteri










Başa dön tuşu