KıbrısManşet

Basat: Kusmak gelir içimden, devletin hayır kurumuna verdiği değer budur

Taşkent Doğa Parkı Direktörü Kemal Basat, Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (Kıb-tek) tarafından, ‘birikmemiş’ borçları nedeniyle parkın elektriklerinin kesildiğini söyleyerek hem kuruma hem de devlete ağır sitemde bulundu

Basat: Devletin hayvanlarını iyileştirmek için devlete milyonlarca TL elektrik parası ödedik

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Basat, Kıb-tek’in ‘birikmemiş’ 8 bin 600 TL elektrik borcu yüzünden Taşkent Doğa Parkı’nın elektriklerini kestiğini, kurumun kendilerini arayıp ulaşamadıklarını belirttiğini söyledi.

Basat, “Bizi aramışlar ulaşamamışlar ama biz Parkta çalışırken gelip haber vermeden kesip kaçtılar. Bazı aylar sadece bir aylık 30 bin TL üzerinde elektrik parası ödüyoruz. Bugüne kadar devletin hayvanlarını iyileştirmek, tedavisi ve rehabilitasyonu için devlete milyonlarca TL elektrik parası ödedik” dedi.

“Kusmak gelir içimden”

Şimdi gidip bu parayı da ödeyeceklerini ve bir de elektrik enerjisinin yeniden verilmesini bekleyeceklerini söyleyen Basat, bunu beklerken de devletin hayvanlarının mağdur olacağını kaydetti.

Basat, “Devletin hayvanlarına bir kuruş destek almadan kendi imkanları ile bakan bir hayır kurumuna devletin verdiği değer işte budur. Kusmak gelir içimden” ifadelerini kullandı.











Başa dön tuşu