KıbrısManşet

Atan: 15 km yol yürüdüm, helal olsun benim toplumuma, bir 15 km daha yürürüm

Kamu Görevlileri Sendikası (KAMUSEN) Başkanı Metin Atan, fakirleşmeye ve yoksullaşmaya hayır dediklerini ancak hükümet edenlerin ise umurlarında olmadığını kaydederek “Onların derdi seçim, bizimki ise geçim” dedi

Atan: 15 km yol yürüdüm, helal olsun benim toplumuma, bir 15 km daha yürürüm

Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS) ve Kamu İşçileri Sendikası (KAMU-İŞ) ile ortak bir eylem planı çerçevesinde bugün ‘Yoksullaşmaya Hayır‘ sloganıyla Girne-Lefkoşa Boğazı‘ndan Meclis tam 15 kilometrelik yolu yürüyen Atan, Meclis önünde bir konuşma yaptı.

Atan, “15 km yol yürüdüm, helal olsun benim toplumuma, bir 15 km daha yürürüm. 3 maymunu oynuyor hükümettekiler ancak biz bunların duyulması için her şeyi yapacağız” dedi.

 “Bu ülkede artık bazı şeylerin değişmesi lazım”

Fakirleşmeye, yoksullaşmaya hayır dediklerini ancak hükümet edenlerin ise umurlarında olmadığını kaydeden Atan, “Onların derdi seçim, bizimki ise geçim. Bu ülkede artık bazı şeylerin değişmesi lazım. Ülkeyi ne hale soktular, hergün her şeye zam” dedi

Eylemciler,  #BenimDerdimGeçim kampanyasının simgesi olan ve zamlara karşı tepki niteliğinde dağıttıkları siyah kurdelaları Meclis kapısına bağlayarak dağıldı.

Haber: Özgür Gazete
Foto: Kadir Sidal











Başa dön tuşu