EkonomiKıbrısManşet

KTSO: Göreve gelecek olan hükümet görev ve icraat hükümeti olmalı

Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO), 23 Ocak’tan sonra göreve gelecek olan hükümetin ekonomi açısından görev ve icraat hükümeti olması gerektiğini vurguladı

KTSO: Göreve gelecek olan hükümet görev ve icraat hükümeti olmalı

Kıbrıs Türk Sanayi Odası​, 23 Ocak Pazar günü, yakın dönemin şekilleneceği bir seçim yaşayacağına dikkat çekerek, ülkenin içinden geçtiği zor günlerde sorunları çözecek olan makamın siyaset makamı olduğu açıkladı

KTSO’dan yapılan açıklamada şöyle denildi:

Cumhuriyet Meclisi’nde görev alacak tüm adayları şimdiden sorumluluklarını da hatırlatarak tebrik ederiz. Göreve gelecek olan yeni hükümetin uzun ömürlü, icraat hükümeti olması özellikle ekonomi açısından oldukça önemlidir.

Bu vesile ile başta üyelerimiz olmak üzere, ülkemiz seçmenlerine de demokrasinin tecellisi açısından sandığa giderek oy kullanma çağrısı yapıyoruz.

İradenin en güçlü şekilde sandığa yansıması, hem demokratik açıdan, hem de siyasal yaşamımız açısından son derece önemlidir.

Kıbrıs Türk Sanayi Odası olarak, seçime katılım oranının yüksek olmasını demokratik gerekçelerle önemsiyoruz. Seçimin ülkemize hayırlı olmasını dileriz.











Başa dön tuşu