KıbrısManşet

Arıklı seçim başarısızlığının ilk faturasını Büyükyılmaz’a kesti, görevden aldı

Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Genel Başkanı Erhan Arıklı, bir dönem birlikte yol aldığı partililerinden bir bir ayrılmaya devam ederken, seçimlerdeki başarısızlığın faturası da ilk olarak divan üyelerine kesti

YDP’de sular durulmuyor: Arıklı Başkanlık Divanı üyelerini değiştirdi

YDP Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamada, Genel Başkan Yardımcısı sıfatını da taşıyan Başkanlık Divanı üyelerinden Turan Büyükyılmaz (Kıb-tek Yönetim Kurulu Başkanı), Ahmet Akif Akçora, Başak Tekerek, Ali Koruk ve Mehmet Özkardaş‘a yaptıkları hizmetler için teşekkür edildiği ve yerlerine yeni atamalar için istişarelere başlandığı belirtildi.

Açıklamada Başkanlık Divanı’nın yeni üyelerinin önümüzdeki hafta içinde belirleneceği söylendi.

Arıklı: Partimizin aleyhine çalışan yetkililer ve üyeler tespit edilip Yüksek Disiplin Kurulu’na verilerek partiden ihraç edilecek

Konuyla ilgili konuşan Genel Başkan Arıklı, seçimlerde beklenen oyu alamadıklarını, geçtiğimiz dönemde görev verdikleri bu kişilerin verimli çalışma yapmadıklarının tespit edildiğini söyledi.

Arıklı, “Kendilerine verdikleri hizmetler için teşekkür ediyoruz. Partide ciddi bir kan değişikliğine ihtiyaç var. Bu kan değişikliğine Başkanlık Divanı’ndan başlıyoruz. Bu akşam MYK’mız toplanacak. Bu seçimlerde partimizin aleyhine çalışan bazı yetkililer ve üyeler tespit edilip Yüksek Disiplin Kurulu‘na verilerek partiden ihraç edilecek” dedi.











Başa dön tuşu