KıbrısManşet

Esendağlı’dan vicdanları bir nebze rahatlatan önemli bilgi

Barolar Birliği Başkanı Hasan Esendağlı, tüm ülkenin kanını donduran ve günlerdir konuşulmasına rağmen şikayet, polis soruşturması ve yargılama noktasında harekete geçilmeyen Sınırüstü Halk Vakfı Yaşlı Bakımevi‘nde yaşananlarla ilgili vidanları rahatlatacak bir bilgi verdi

Esendağlı: Prof. Jenkins İskele polisine şikayet için ifade verdi

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Esendağlı, bu sabah Başsavcı, Polis Genel Müdürü ve İskele Polis Müdürü ile yapmış olduğu görüşmelerden sonra, gerekli olup olmadığı tartışmasını bir kenara bırakarak, polise bir şikayet yapılması noktasında mutabık kaldıklarını ve bu noktada Yaşlı Hakları ve Ruh Sağlığı Derneği Başkanı Prof. Dr. Hatice Jenkins‘in şu anda İskele Polis Müdürlüğü’nde şikayet için ifade verdiğini duyurdu.

Esendağlı, “Bu şikayet ışığında bakımevi konusuyla ilgili ortaya çıkan suçlarda sorumluluğu bulunan herkesle ilgili soruşturmanın ileri götürülmesi için sahada bizzat takipçi olmaya devam edeceğiz. Konuyla ilgili bilgi, görüntü veya belge anlamında tanıklık yapabilecek herkesin İskele Polis Müdürlüğü’ne başvurmasını rica ederim” dedi.











Başa dön tuşu