KıbrısManşet

Rahvancıoğlu: Her platform bizim için mücadele alanıdır

Bağımsızlık Yolu Genel Sekreter Yardımcısı Münür Rahvancıoğlu, kendileri açısından seçim öncesi, seçim sırasında veya seçimden sonra fark etmeksizin halkın haklarını savunmak açısından, her platformun kendileri için mücadele platformu olduğunu söyledi

Rahvancıoğlu: Ortaya koyulan vaatlerle ilgili seçim biter bitmez mazeretlere başlayacaklar demiştik

Cumhuriyet Meclisi‘nde yeni vekillerin yemin töreni sırasında Meclis önünde yaptıkları basın açıklaması sırasında konuşan Rahvancıoğlu, seçim süreci boyunca ifade ettikleri gibi, rejim partilerinin bu ülkede hükümet olabileceklerini ancak iktidar olamayacaklarını söyledi.

Rahvancıoğlu, “O yüzden de seçim süreci boyunca ortaya koymuş oldukları vaatler biter bitmez mazeretlere başlayacaklar demiştik. Daha şimdiden bu mazeretlerin yolunun döşendiğini görüyoruz. Bağımsızlık Yolu açısından seçim öncesi, seçim sırasında veya seçimden sonra fark etmeksizin başta özel sektör emekçileri olmak üzere her geçen gün yoksullaşan, emeği gasp edilen, pahalılıkta ezilen, gelir düzeyi düşen, alım gücü gerileyen halkımızın haklarını savunmak açısından her platform bizim için mücadele platformudur” dedi.











Başa dön tuşu