KıbrısManşet

Girne-Esentepe Anayolu’da meydana gelen çarpışma korkuttu

Girne’ye bağlı Esentepe Anayolu üzerinde meydana gelen çarışmada 72 yaşındaki Hasan Nasipoğlu ve ve kimliği henüz bilinmeyen 2 kişi daha yaralandı

Girne-Esentepe Anayolu’da meydana gelen çarpışma korkuttu

2 aracın karıştığı çarpışmada polis tarafından kendi istikametinde gittiği tespit edilen araç sürücüsü Hasan Nasiboğlu (E72) ile araç içerisinde bulunan bir yolcu ve diğer araç sürücüsü yaralanırken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Saat 14:55 sıralarında, Girne istikametinde seyir halindeyken telefon ile görüştüğü ve 55 promil alkollü içki tesiri altında olduğu tespit edilen sürücü, karşı şeride geçerek Nasiboğlu yönetiminde araç ile yüz yüze çarpışması sonucu meydana gelen çarpışmada 3 kişi yaralandı. Yaralananlar tedbir amaçlı olarak Girne Akçiçek Hastanesi’ne kaldırıldı.

“Canımızdan olmadığımıza şükrediyoruz”

Polise verdiği ifadede dikkatsiz araç sürücüsünün kendi şeridine geçtiğini belirten Hasan Nasiboğlu, “Normal şartlarda bu yol genişliği üzerinde manevra şansımız olabilir fakat Esentepe Belediyesi‘nin 1 yıl önce su borularını geçirmek için kazdığı çukurlar manevra şansımı ortadan kaldırdı. Eşimde yanımdaydı ve canımızdan olmadığımıza şükrediyoruz” dedi.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Haber-Foto: Kerim Güneş











Başa dön tuşu