KıbrısManşet

Kurye Operasyonu sonucunda 3 kişi tutuklandı

Polis Genel Müdürlüğü Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri Ercan Havalimanı’nda gerçekleştirdiği Kurye Operasyonu’nda bir yolcunun bavulunda yapılan aramada 5,5 kilo uyuşturucu ele geçirdi

5,5 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Polis Basın Subaylığından yapılan açıklamaya göre, dün saat 16.00 sıralarında Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından Ercan Havalimanı’nda gerçekleştirilen operasyon sonucu ülkeye giriş yapan 45 yaşındaki M.M.E.N’nin tasarrufundaki bavulda yapılan aramada; yaklaşık 5 kilogram 500 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare alındı.

3 kişi tutuklandı

Operasyon kapsamında bahse konu şahıs ve mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen 29 yaşındaki A.A.S., 28 yaşındaki P.O.C. ve 28 yaşındaki C.R.U. tutuklandı.

Yürütülen soruşturma kapsamında, 28 yaşındaki P.O.C.’nin Lefkoşa’daki ikametgahında bugün yapılan aramada ise; satışa hazır paketler haline getirilmiş yaklaşık 8 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde daha bulunarak emare olarak alındı.

Soruşturma devam ediyor.

 

 











Başa dön tuşu