KıbrısManşet

Bengihan: Zamların sorumlusu, sorumsuz hükümet

Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS), “halk düşmanı ve insafsız” hükümetin yaptığı fahiş zamları protesto etmek için KTAMS binası önünde toplanarak ‘zam ateşi‘ni yaktı

Açıklama yok.

Bengihan: Zamların sorumlusu, sorumsuz hükümet

Açıklama yok.

Kamu İşçileri Sendikası (KAMU-İŞ), Devrimci İşçi Sendikaları Federasyonu (DEV-İŞ), Kamu Görevlileri Sendikası (Kamusen) ve siyasi isimlerin de destek verdiği eylemde, UBP-DP-YDP Hükümeti ve zamlar protesto edildi.

Açıklama yok.

Bengihan, hükümetin insafsızca ve vicdansızca yaptığı zamları protesto etmek için geldiklerini ve bunun ilerleyen günlerdeki büyük eylemlerin ilk adımı olduğunu söyleyerek, zamların sorumlusunun sorumsuz hükümet olduğunu, asgari ücretlinin eskiden karın tokluguna çalıştığını ancak artık elektrik faturasını ödemek ve akaryakıt ödemek için çalışacağını ifade etti.

Açıklama yok.

Hükümetin yaşananlardan rahatsızlık duymadığını belirten Bengihan, “Sanki ülkede her şey iyiymiş gibi onlar Antalya’da gezmede” dedi.

Açıklama yok.

“Bugün bu ateşle birlikte, halkın yüreğindeki ateşi de yaktık”

Açıklama yok.

Hükümetin, halka verecek hiç bir şeyin olmadığını vurgulan Bengihan, ” Bizleri açlığa sefalet sürüklüyorlar. Bu duruma sessiz kalmamalıyız. Sadece mutfaklar değil yüreğimiz de yanıyor ama kimsenin umrunda değil” dedi.

Açıklama yok.

“Bugün bu ateşle birlikte, halkın yüreğindeki ateşi de yaktık” diyen Bengihan, ilerleyen günlerde mücadelenin artarak devam edeceğini vurguladı.

 











Başa dön tuşu