KıbrısManşet

Bengihan: Geleceğe yürüyoruz dediler, geceleri mum ışıklarına mahkum ettiler

Belediyede örgütlü sendikaların, ‘Belediyelerin Birleştirilmesi Yasa Tasarısı‘na karşı yaptıkları eyleme destek veren Sendikal Platform adına Meclis önünde konuşan Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS) Başkanı Güven Bengihan, “Belediyelere uzanan eller kırılı” dedi

Bengihan: Geleceğe yürüyoruz dediler, bizleri geceleri mum ışıklarına mahkum ettiler

Emkmek ve emek kavgası için meydanlarda olunduğunu söyleyerek, bu mücadeleye darbe vurmaya çalışan iktidarsız iktidarlara karşı susmayacaklarını ve sessiz kalmayacaklarını söyledi.

Bengihan, “İktidar bizim işimiz dediniz, memleketi mahfettiniz, belediyeleri kapatmaya gittiniz. Buna müsade etmeyeceğiz. Geleceğe yürüyoruz dediler, bizleri geceleri mum ışıklarına mahkum ettiler, ülkeyi karanlığa sürüklediler. Belediyelerin pandemi döneminde ortaya koyduğu fedekarlığı ve özveriyi bile görmezden geldiler, yazıklar olsun size, yazıklar olsun” dedi.

“Belediyeleri kapatacaklarmış. Hadi gel kapat bakayım”

Bengihan şöyle devam etti;

Belediyelerin sorunlarına çözüm üretmeleri gerekirken, belediyeleri kapatacaklarmış. Hadi gel kapat bakayım. Belediyelere el uzatanların eli kırılır.

Sendikal Platform olarak bu mücadelede, sizlerin yanındayız. Ne demişler, ‘Kurtulmak yok tek başına, ya hep beraber ya hiçbirimiz’ “











Başa dön tuşu