KıbrısSürmanşet

Tatar: Sektörün devlete olan katkısı ile verilen önem arasındaki uçurumu kaldıracağız

Motorlu Araç Satıcılar ve İthalatçılar Birliği (MASİB) seçimli Genel Kurulu dün Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi

Mehmet Tatar Başkan, Buğra Döveç Asbaşkan seçildi

Cumhurbaşkanlığı makamında bulunan Ersin Tatar ve Halkın Partisi (HP) Genel Sekreteri  Gülşah Sanver Manavoğlu’nun da katıldığı Genel Kurulda, tek aday olarak seçime giren Mehmet Tatar Başkan olarak seçildi.

Akabinde yapılan oylama ile yeni Yönetim Kurulu da belirlendi ve kurul tarafından gerçekleştirilen ilk toplantıda da Auto Trend Cyprus Trading Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Döveç Asbaşkan seçildi.

Genel Kurul sonrasında Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Başkan Tatar, genç, dinamik ve güçlü bir yönetim kurulu oluşturduklarını ifade ederek, sektörün gelişmesi, sektör temsilcilerinin yaşadığı sorunların çözüme kavuşturulması ve toplumun tüm kesimleri tarafından otomotiv sektörüne verilen önemin artırılması için çalışmaya hazır olduklarını belirtti.

Tatar: Sektörün devlete olan katkısı ile sektöre verilen önemi arasındaki uçurumu kaldıracağız

Sektörün marka bilinirliğini artırarak sürekli gündemde olacaklarını söyleten Tatar, siyasi, ekonomik ve ticari tüm alanlarda karar mekanizmaları ile dirsek temasında olarak Masib üyelerinin haklarını koruyacak ve yüksek öncelikli sektörler arasında olmasını sağlayacaklarını ifade etti.

Düzenli olarak tüm üyeler ile istişare halinde olup katılımcı bir yönetim politikası izleyeceğini vurgulayan Tatar, sektörün ekonomik olarak devlete olan katkısı ile verilen önem arasındaki uçurumu ortadan kaldıracaklarını dile getirdi.

Masib’in kurumsal kimliğini düzenleyeceklerini, dijital alt yapısını kuracaklarını, basılı ve yeni nesil dijital yayın organlarını etkili kullanarak birliği öncü bir sivil toplum kuruluşu haline getireceklerini belirtti.

Mehmet Tatar sözlerini önceki yönetim kuruluna hizmetleri için teşekkür ederek tamamladı.











Başa dön tuşu