KıbrısKültür&SanatSürmanşet

Lirik Şiir Grubu Lefke’de olacak

Kıbrıs Edebiyat Derneği çatısı altında çalışmalarını sürdüren Lirik Şiir Grubu, Telsim ana sponsorluğunda çıktığı 10’uncu yıl yurtiçi turnesi kapsamında 30 Mart Çarşamba akşamı Lefke’de sahne alacak

Lirik Şiir Grubu Lefke’de olacak

Turne kapsamında “Bizim Şiirlerimiz-Bizim Şarkılarımız” başlığıyla ekinliklerine devam eden Lirik Şiir Grubu, Kıbrıslı Türk şairlerin şiirleri ve bestecilerinin besteleri yanında, Lefke’deki etkinlikte Fikret Demirağ şiirleri de okuyacak.


Fikret Demirağ’a atfedilen etkinlikte Şair Neşe Yaşın ve Öykücü, Şair Mehmet Kansu’nun katılımı, Serkan Soyalan’ın moderatörlüğünde “Fikret Demirağ’ın edebi kişiliği” başlığıyla bir söyleşi gerçekleştirilecek.

Lefke Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 20:00’de başlayacak olan etkinlikte, Yıltan Taşçı, Merter Refikoğlu, Serkan Soyalan ve Şehbal Hamzaoğulları’ndan oluşan Lirik Şiir Grubu’na piyanosuyla Kemal Taşçı eşlik edecek.

Halka açık ücretsiz olarak gerçekleşecek etkinlikte konuk okuyucu olarak Prof. Dr. Tamer Şanlıdağ ve konuk müzisyen Serdar Kavaz da Lirik Şiir Grubu’na eşlik edecek.











Başa dön tuşu