KıbrısManşet

Yenigüç: Kirli ellerini sattıramadığın Kıb-tek’ten çek Arıklı! Gün gelecek yargılanacaksın!

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (El-sen) Mali Sekreteri Mustafa Yenigüç, Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı’ya “Kirli ellerini Kıb-tek‘ten çek” diyerek seslendi ve yargılanacağını hatırlattı

Yenigüç: Arıklı döneminde Kıb-tek sayaçsız, malzemesiz, yakıtsız bırakıldı

Arıklı’nın bugün katıldığı bir canlı yayında sarf ettiği “Elektrik üretiminin özelleştirilmesi gerekiyor” sözleri üzerine El-sen adına açıklama yapan Yenigüç, “Arıklı ve temsil ettiği zihniyetin ödenekli trolleri her fırsatta Kıb-Tek ve El-Sen’e saldırarak medya üzerinde popülerlik kazanmaya çalışmaktadır” dedi.

“Arıklı görev süresinde Kıb-Tek’in halk nezdindeki itibarını sıfırlamak için elinden geleni yapan, sorumlu bir bakandan çok deniz aşırı sermaye gruplarının temsilcisi gibi çalışmış birisidir” diyen Yenigüç, Arıklı döneminde Kıb-tek’in sayaçsız, malzemesiz ve yakıtsız bırakıldığını belirtti.

“Bizden, Kıb-Tek emekçileri ve El-Sen üyelerinden artık uzak dur”

Yenigüç, Arıklı’nın kirli yakıt getirerek Teknecik Elektrik Santrali’ne zarar verdiğini vurgulayarak, “Hakkında çarşaf çarşaf Sayıştay Raporu bulunan bu kişi yargılanacağı yerde halen bir bakanlık koltuğuna oturmuş rant çevrelerinin ağzını sulandıracak açıklamalar yapmaktadır” dedi.

El-Sen olarak Arıklı’ya seslenen Yenigüç, Kıb-tek emekçileri ve El-Sen üyelerinden artık uzak durmasını belirtti

“Gün gelecek emekçiler kokuşmuş zihniyetinden hesap soracak”

Yenigüç, “Gün gelecek yaptığın usulsüzlükler için yargı huzurunda hesap vereceksin. Gün gelecek bu topraklarda adın kötülükle anılacak.

Gün gelecek emekçiler kokuşmuş zihniyetinden hesap soracak.

Kirli ellerini sattıramadığın Kıb-tek’ten, mevcut bakanlığının görev yerleri olan limanlarımızdan, yollarımızdan, telefonumuzdan, internetimizden çek” dedi.











Başa dön tuşu