KıbrısManşet

Tatar’dan inşaat sektörüne “yasa dışılık” vaadi

Cumhurbaşkanlığı makamında bulunan Ersin Tatar, Anayasa, yasa ve kural kaide tanımadığını, geçtiğimiz gece katıldığı bir inşaat firmasının etkinliğinde açık açık ifade etti;

Tatar: Ne Emirname ne İmar Planı biz sizin arkanızdayız

Yaptığı birbirinden ilginç ve Anayasa’yı ihlal eden tavır ve davranışlarıyla hergün şok yaratan Tatar, bu kez de ülkedeki inşaat sektörü için yasa tanımazlık vaad etti.

Katıldığı etkinlikte inşaat firmaları sahipleri ve yatırımcılara, “Ne İmar Planı ne Emirname, biz sizin arkanızdayız” diye seslenen Tatar şunları kaydetti;

“Her şey çok iyi giderken bu pandemi nerden gelirse geldi ama yavaş yavaş gidiyor, inşallah güle güle gider.

Turizm dediğimiz de tabi yolculuk, uçak bizim için çok önemlidir. Her ülkeden insanın gelip buraya yerleşmesi bizim için çok önemli gelişmedir.

Bizim için önemli olan KKTC’nin adını ve burada güvenir bir şekilde bütün bu ekonomik kalkınmayı ve kalkınmaya birlikte gelişmeyiş ortaya koyabilen müesseselerin, firmaların ve sizler gibi iş ortakların başarıyla bu çalışmaları sürdürebilmektir. Çünkü ekonomiye önemli bir katkı değer, ekonomiye önemli bir artı, dolayısıyla hem insanların mutlu olması, hem insanların ekmek ve kazançlarıyla ailelerine sahip çıkmaları aynı zamanda bütün bu güzellikleri yaşayabilmek.

Ne emirname ne imar planı, biz sizin arkanızdayız”

İşte o videolar;

 











Başa dön tuşu