KıbrısManşet

Arıklı, Fenerbahçe’nin kupa tartışmalarından da geri kalmadı

Türkiye Süper Lig takımlarından Fenerbahçe‘nin şampiyonluk sayısı tartışmalarına Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı da katıldı ve Fenerbahçelileri kızdıracak bir yorumda bulundu

Fenerbahçe şampiyonluk tartışmaları

Türkiye’de uzun zamandır devam eden ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç‘un geçtiğimiz gün yaptığı sert açıklamalarla ateşi yükselen “şampiyonluk sayısı” tartışmaları devam ediyor.

Fenerbahçe’nin eski yöneticisi Metin Sipahioğlu‘nun, UEFA‘nın 1924-1959 yılları arası Türkiye’de oynanan ulusal futbol şampiyonalarını kabul ettiğini duyurmasından sonra, Türkiye Futbol Federasyonu‘ndan da (TFF) bu yönde değişiklik yapmasını isteyen Fenerbahçe, bu yıl şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor’un kışkırtıcı ifadeleri ve pankartlarıyla ilgili de yaptırım talebinde bulunmuştu.

Bu arada 2010-2011 sezonunun şampiyonu olan ve” 3 Temmuz FETÖ kumpası”na direnen Fenerbahçe’nin o yılki şampiyonluğunun kendisine ait olduğu iddialarını dilinden düşürmeyen Trabzonspor’la yaşanan kriz de devam ediyor.

“Coca cola kupası da var mı?”

Kıbrıs’ın kuzeyinde de binlerce taraftarı bulunan Fenerbahçe’nin bu tartışmalarına siyasi bir makamda bulunan Bakan Arıklı da katıldı ve Fenerbahçelileri kızdıracak bir yorumda bulundu.

“Fenerbahçe 28 kupasını sergiledi” başlıklı haberin altına yorum yazan Arıklı, “Coca cola turnuvasında alınan kupa da var mı içinde?” dedi.

Arıklı yorumunu kısa sürede sildi ama ekran görüntüleri alınmıştı.











Başa dön tuşu