KıbrısManşet

Naimoğulları: Bu ülkenin gerçek sahiplerinin köylüler ve üreticilerdir

Cumhurbaşkanlığı önüne “hayvan dışkışı” döktükleri eylem sonrası tutuklanan Hayvancılar Birliği Başkanı Mustafa Naimoğulları ve 3 birlik üyesi serbest bırakıldı, Naimoğulları polis önünde yaptığı açıklamada eylemi büyüteceklerini söyledi

Naimoğulları: Tatar kendi koltuğunun derdine düşmüştür

Serbest bırakıldıktan sonra polis önünde basına açıklama yapan Naimoğulları, üretici kesimin ve halkın baskıyla susturulamayacağını belirterek, eylemlerinin devam edeceğini, bunun sadece bir başlangıç olduğunu söyledi

Naimoğulları, “Zaten biz yok olmaya başladık, birçok hayvancı da bitmiş durumdadır. Ama bu ülkede siyaset yapanlar başta Ersin Tatar olmak üzere kaos yaratmaya çalışarak, insanları ve üreticiyi hiçe saymaktadır. Tatar kendi koltuğunun derdine düşmüştür” dedi.

“Önümüzdeki hafta genel eylem büyük eylem açıklayacağız”

Siyasilerin aylardır hükümet yıkıp kurmaktan başka bir şey yapmadığını, üreticinin sütünün bedavaya alınıp, hayvancının ödemesinin ise sadece yüzde 60’ının yapıldığını hatırlatan Naimoğulları, hükümettekilerin hayvancının eylemlerini hazmetmek durumunda olduğunu kaydetti.

Naimoğulları, “Polis bize hem Cumhurbaşkanlığı hem de Sür Kurumu önünde sert davrandı. Biz polisle karşı karşıya gelmek istemiyorduk ama gelmek durumunda kaldık. Biz tutuklanmaktan korkmuyoruz, çekinmiyoruz, önümüzdeki hafta genel eylem büyük eylem açıklayacağız” dedi.

“Bu ülkenin gerçek sahiplerinin köylüler ve üreticilerdir”

“Canımız yanıyor artık, yeter” diyen Naimoğulları, bu ülkenin gerçek sahiplerinin köylüler ve üreticiler olduğunu, üretim yapmak için yatırım yapıp emek veren insanların maddi manevi emeklerinin bir günde harcandığını söyledi.











Başa dön tuşu