KıbrısManşet

“Güvenli ve huzurlu ada” imajı yerle bir!

Ülkenin dört bir yanında hergün sayısız hırsızlık, yaralama, soygun ve darp gibi suçlar işlenmeye ve ülke her geçen gün “güvenli ada” imajını kaybetmeye devam ediyor

Tonavidayla yaraladı, parasını çaldı kaçtı

Polis Basın Subaylığı‘ndan verilen bilgiye göre, sadece dünden bu yana polise yansıyan olaylardan biri Güzelyurt’ta yaşandı.

Bölgedeki bir iş yerinde dün öğlen saatlerinde aralarında tartışma çıkan 29 yaşındaki H.K ile Hannan Oğuz Uncu’nun kavgası yaralama ve soygunla bitti.

H.K, tornavidayla çeşitli yerlerinden yaraladığı Uncu’nun 300 TL’sini ve iş yerinde bulunan kayıt cihazını çalarak kaçtı.

Uncu, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbanoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin arından müşahede altına alındı, H.K tutuklandı.

2 kişi güpegündüz eve girip soygun yaptı

Haspolat’ta da dün aynı saatlerde 35 yaşındaki U.G.I ve 27 yaşındaki U.C.N, Abdul Hashıru Bangura ve Osman Danıel Sesay’ın evine zorla girerek, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, para cüzdanı, iki yüz Euro nakit para ve Bangura ‘ya ait araç evraklarını çalarak kaçtı.

İki soyguncu tutuklandı.

Kuzu çaldı

Pınarbaşı’nda ise geçtiğimiz Pazar günü Ali Konyalıoğlu’na ait ağıldan kuzu çalındı. Olayla ilgili 48 yaşındaki zanlı F.M tutuklandı.

F.M’nin Haziran 2021 tarihinde de bu kez Boğazköy’deki bir ağıldan 2 kuzuyu da çaldığı tespit edildi.

Evden ziynet eşyalarını çaldı

Bostancı’da da Diler Özder’e ait evden ziynet eşyaları çalındı. Soruşturma sonunda 24 yaşındaki zanlı M.İ tutuklandı.











Başa dön tuşu