KıbrısManşet

Korkmazhan: Siyasetçi maskesi takmış yolsuzlar, mutlaka yargılanacaksınız

Sol Hareket Genel Sekreteri Abdullah Korkmazhan, ülkenin önemli makamlarında bulunan siyasilerin haklarındaki yolsuzluk iddiaları ve davalarını hatırlatarak hiçbirinin sonuçlandırılmadığını söyledi ve onlar ellerini kollarını sallayarak gezerken, ülkenin aydınlık insanlarının baskıyla susturulmaya çalışıldığını vurguladı

Korkmazhan isim isim sıraladı

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Korkmazhan, ülkenin en önemli makamlarında bulunan siyasetçilerin şaibeli durumlarını hatırlatarak, hiçbirinin araştırılıp sonuçlandırılmadığını vurguladı.

Korkmazhan bu isimleri ve haklarındaki iddiaları şöyle sıraladı;

Ersin Tatar hakkında 2015 yılına kadar İngiltere Ağır Dolandırıcılık Ofisi tarafından yakalama emri vardı. Nedenini açıklamadı. Açıklamalı.

Zorlu Töre hakkında puro kaçakçılığından dava vardı, sonuçlandı mı?

Ercan Havalimanı rüşvet olayında Tahsin Ertuğruloğlu‘nun adı geçiyor, iddialar ombudsman raporuna da girdi. Cezai soruşturma yapılmadı.

Ersan Saner‘in mafya ile olan ilişkisi hakkındaki iddialar soruşturulmadı.

Hüseyin Özgürgün firari bir şekilde keyfinde!

Ünal Üstel‘in ismi jet skandalı ve yolsuzluk iddialarında geçiyor, soruşturulmadı.

Erhan Arıklı hakkında Interpol tarafından yakalama emri var.

Sunat Atun‘un AKSA ile olan iş ve para ilişkisi ile ilgili iddialar soruşturulmadı”

“Siyasetçi maskesi takmış yolsuzlar. Bir gün mutlaka yargılanacaksınız”

Bu isimlere eklenebilecek daha onlarca siyasi olduğunu, dahası suç ve suçluların memlekette cirit attığını belirten Korkmazhan, suç ve suçluların, hakkında yolsuzluk iddiası olan siyasilerin, elini kolunu sallayarak gezerken, ülkenin aydınlarının, gazetecilerinin, ilericilerinin ise baskı ve davalar ile susturulmaya çalışıldığını kaydetti.

Korkmazhan, “Üstelik hakkında yolsuzluk iddiası olanların şikayetleri sonucu. Asla geri adım yok. İrade, demokrasi, çözüm ve özgürlük mücadelesi daha da büyüyerek devam edecek. Siyasetçi maskesi takmış yolsuzlar. Bir gün mutlaka yargılanacaksınız. Yaptıklarınızın hesabını vereceksiniz” ifadelerini kullandı.











Başa dön tuşu