KıbrısManşet

Sosyal medya ihbar etti, Girne Belediyesi ve Polis harekete geçti

Girne‘de Karaoğlanoğlu bölgesinde bir evin balkonuna sıcağın altında bağlı olarak aç, susuz bırakılan ve sürekli ağlayan, sahibinin ise komşuların müdahale etmesine izin vermediği masum köpek, vatandaşlar, Girne Belediyesi ve polisin iş birliğinde kurtarıldı

Sosyal medya ihbar etti, Girne Belediyesi ve Polis harekete geçti

Sosyal medyadan vatandaşların dün gece yoğun şekilde paylaştığı olay sonrası, masum köpeğin bir ayağı kırık olarak cani sahibinin elinden alınarak veteriner kontrolünde tedavisine başlandı.

ozgur_gazete_kibris_girne_belediyesi_masum_kopek_kurtarildi1

Vatandaşlar, bir balkona bağlı, aç ve susuz bırakıldığı için sürekli ağlayan köpeğe yardımcı olmak istediklerini ancak sahibinin saldırgan tavırlarıyla karşılaştıklarını anlatan paylaşımlarını, masum köpeğin içler açısı görüntüleri eşliğinde paylaştı.

Girne Belediyesi Başkanı Nidai Güngördü‘nün, Girne Kaymakamlığı‘nın ve Polis Genel Müdürlüğü’nün etiketlendiği paylaşımlar sonrası Güngördü’nün talimatıyla Belediye harekete geçti.

7 zabıta gitti, polis çağırıldı, tutuklandı, köpek kurtarıldı

Girne Belediyesi’nden 7 zabıta görevlisi de, köpeğin bulunduğu apartmana gittiklerinde, köpeğin sahibinin saldırgan tavırlarıyla karşılaştı.

Polisin çağırıldığı olay yerinde masum köpek cani sahibinin elinden kurtarılırken, polis saldırgan köpek sahibini tutukladı.

Veterinerde tedavi altına alınan köpeğin bir ayağının da kırık olduğu anlaşıldı.

Masum köpek tedavisinin ardından kendisini gönüllü olarak sahiplenmek isteyen ve takibi yapılacak olan yeni yuvasına kavuşacak.











Başa dön tuşu