KıbrısManşet

GİRNE’DE CİNAYET!: En ağır cezayı alsın

Girne‘de bir vatandaşın polise yaptığı ihbara göre, kimliği henüz bilinmeyen bir kişi bir köpeği, apartmanın beşinci katından aşağı attı, talihsiz köpek olay yerinde can verdi

GİRNE’DE CİNAYET!: En ağır cezayı alsın

Özgür Gazete‘ye konuşan ve olay anını yaşadığını söyleyen bir hayvan sever vatandaş, Girne Kaşgar bölgesinde sabah sokaktaki canları beslemeye giderken acı bir çığlık duyduğunu ve arkasını döndüğü anda, beşinci kattan bir köpeğin bir insan tarafından aşağıya atıldığını gördüğünü söyledi.

Görgü tanığının ifadesine göre, köpeğin atıldığını gördüğü anda veterinere götürmek için koştuğunda, köpeği atan kişinin de aşağı inerek köpeği ayağıyla ittiğini, tasmasından çekerek ölmesi için sarstığını, tepki gösterince bırakıp gittiğini, talihsiz köpeğin ise olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirtti.

Konuyu polise bildiren gördü tanığı, polisin şu an olay yerinde olduğunu, kişinin en ağır cezası alması için olayın peşini bırakmayacağını söyledi.

Görgü tanığı, siyasi bir erkek olduğunu söylediği aynı kişinin daha öncede hayvanlara kötü davrandığı için polise şikayet edildiğini söyledi.











Başa dön tuşu