KıbrısManşet

Harmancı: Hiç mi rahatsız etmedi sizleri? Hiç mi vicdanınız yok?

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, Bayrak Radyo ve Televizyon Kurumu (BRTK) eski Müdürlerinden Gazeteci Aysu Basri Akter‘in Türkiye‘ye alınmaması konusunda ağzını bıçak açmayan hükümete seslendi; “Bu ülkenin vatandaşlarının ne ‘günah’ işlediğini sorabilecek hiç mi yüreğiniz yok?

Harmancı: Hiç mi rahatsız etmedi sizleri? Hiç mi vicdanınız yok?

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Harmancı, bugün yazdıkları aslında dün yazacağını ama bilinçli olarak hükümet kanadından bir açıklama gelip gelmeyeceğini beklediğini söyleyerek, bu düşüncesinin düpedüz naiflik olduğunu belirtti.

Gazeteci Aysu Basri Akter

Harmancı, “Bu ülkede Aysu Basri Akter’in programına konuk olan, onun iyi çalışılmış soruları ile sırasında zorlanan, sırasında prim yapıp öne çıkan, bir siyasi görüş sahibi olsa da programcılığı sırasında objektif duruşunu hiç kaybetmediği için herkesin saygısını kazanan, BRTK Müdürlüğü döneminde demokrasi algısını ülkeye yayan bu değerli insanın çocuklarının gözü önünde sadece halkın oyları ile seçilmiş Cumhurbaşkanı ile yaptığı röportaj (başka sebep bulamadım) sebebiyle Türkiye’ye alınmaması hiç mi rahatsız etmedi sizleri? Hiç mi vicdanınız yok? Bu ülkenin vatandaşlarının ne ‘günah’ işlediğini sorabilecek hiç mi yüreğiniz yok? Yok” ifadelerini kullandı.











Başa dön tuşu