KıbrısSanatSürmanşet

10. Girne Kültür Sanat Günleri konserlerle başlıyor

Girne Belediyesi’nin bu yıl 10’uncusunu gerçekleştireceği Girne Kültür Sanat Günleri, Girne Amfitiyatro‘daki konserlerle başlıyor

Güngördü: Pandeminin ardından yeniden kent halkıyla buluşuyoruz

Girne Kültür Sanat Günleri, 23 Ağustos Salı akşamı Kıbrıslı sanatçı Işın Karaca konseri ile başlayacak. Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, 10. Girne Kültür Sanat Günleri’ni, Girne Amfitiyatro’da iki yıl aradan sonra tekrar gerçekleştirmenin sevincini yaşadıklarını, tüm dünyada etkili olan Covid-19 Pandemisi nedeniyle ara verdikleri kültür sanat etkinliklerini tekrardan kent halkıyla buluşturacaklarını ifade etti.

“Sanatın barışa, hoşgörüye ve sağlığa vesile olmasını diliyorum”

Güngördü, belediye meclis üyelerinden oluşan kültür sanat komitesine, belediye çalışanlarına, program için son kararı veren belediye meclis üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Bu seneki Kültür Sanat Günleri’nin sloganını, “Sanat, Barış ve Hoşgörü” olarak açıklayan Güngördü, “Sanatın barışa, hoşgörüye ve sağlığa vesile olmasını diliyorum” dedi.

Girne Kültür Sanat Günleri  Konser Programı

23 Ağustos Salı – Işın Karaca

6 Eylül 2022 Salı – Mustafa Ceceli

22 Eylül 2022 Perşembe – Leman Sam

12 Ekim 2022 Çarşamba – Kolpa

Girne Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; ücreti100TL olarak belirlenen konser biletlerinin, mesai saatleri içerisinde Girne Belediyesi‘nden, belediyeye bağlı muhtarlık veznelerinden, Lefkoşa ve Girne Deniz Plaza‘dan ve Rüstem Kitabevi‘nden temin edilebileceği, ayrıca konser öncesinde amfitiyatro girişinden de satın alınabileceği kaydedildi.











Başa dön tuşu