KıbrısSürmanşetYaşam

Merkez Lefkoşa, “Barınağımızı Sevgiyle Büyütüyoruz” Etkinliği’ne ev sahipliği yapıyor

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Lefkoşa Hayvan Barınağı‘ndaki canlara daha yüksek kapasitede bakım verebilecek koşullara katkı sağlamak amacıyla “Lefkoşa Sevimli Dostlarının Yanında: Barınağımızı Sevgiyle Büyütüyoruz” etkinliği yapılacağını duyurdu

“Lefkoşa Sevimli Dostlarının Yanında: Barınağımızı Sevgiyle Büyütüyoruz” etkinliği yapılıyor

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) tarafından düzenlenecek organizasyon; Lefkoşa Hayvan Barınağı’nın daha yüksek kapasitede daha da iyi hizmet vermek için barınak yenileme ve geliştirme çalışmalarına destek olmak amacı ile 31 Ağustos Çarşamba saat 19.00’da Merkez Lefkoşa’da gerçekleşecek.

“Lefkoşa Sevimli Dostlarının Yanında: Barınağımızı Sevgiyle Büyütüyoruz” etkinliği Kıbrıs Türk Veteriner Hekimler Birliği, Altın Patiler, Sessiz Kullar Hayvanları Yaşatma ve Sahiplendirme Derneği, Kıbrıs Hayvan Hakları Derneği, TangoSiempre Dans ve Sosyal Aktivite Derneği iş birliğinde, Mr. Pound, Altunçay Restoran ve Kybele Restoran katkıları ile düzenleniyor.

LTB’den yapılan açıklamaya göre; giriş ücretinin 25 TL olduğu etkinlikte müzikten dansa, çocuklar için faaliyetlerden sosyal faaliyetlere zengin bir program yer alacak.

Etkinlik programı aşağıdaki gibi olacak: 

Özcan Kahvecioğlu ile Yüz Boyama
Dj Barrisso (Capital Radio)
19.30 – Hanife Tayyareci ile Masal Atölyesi
20.00 – Aileler ve Çocuklar için Film Gösterimi
19.30 – Grup Frekans
20.30 – Tango Gösterisi (TangoSiempre Dans ve Sosyal Aktivite Derneği)
21.00 – Olga Matiuc & Ahmet Sönmezler & Mulla Gül
22.00 – Ezgi Özcan











Başa dön tuşu