KıbrısManşet

Davulcu: Dış destekle kazanılan seçimin sarhoşluğu içinde olanlar…

Toplumcu Kurtuluş Partisi Yeni Güçler Genel Sekreteri Mehmet Davulcu, tüp gaz zammı ile ilgili açıklama yaparak, “Dış destekle kazanılan seçimin sarhoşluğu içinde olanlara hatırlatırız ki; bu toplum gonnara yemez!” dedi

Davulcu’nun açıklaması şu şekilde:

“Bu toplum gonnara yemez!

Düşük UBP-HP hükümeti giderayak tüp gaza yüzde 30 oranında zam yaptı. Dış müdahalelerle sonuçlanan Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra koltuk kapma sevdasına kapılan müdahale davetçisi hükümet çevreleri, seçimlerde harcadıkları kamusal kaynaklar nedeniyle oluşan 3.5 milyar TL. bütçe açığını kapatmanın arayışı içine giriyor.

Salgın ortamı nedeniyle zaten zorluklar içinde olan dar dar gelirli toplumsal kesimler şimdi de bütçe açığını kapama amaçlı zamlarla karşı karşıya getiriliyor.

Tanesi 3 bin TL’ye satın alınan oyların bedeli yine fakir fukaraya ödetiliyor. Bu tablo, Kıbrıs Türk toplumu açısından utanç duyulması gereken bir durumdur.

Okkalı olduğu kadar orantısız da olan tüp gaz zammı kendi içinde yenilenmesi gündemde olan UBP-HP koalisyonunun işbaşına gelir gelmez yapacağı icraatların ilk habercisidir.

Dış destekle kazanılan seçimin sarhoşluğu içinde olanlara hatırlatırız ki; bu toplum gonnara yemez! Gün gelir bunların hesabı da sorulur!”











Başa dön tuşu