KıbrısSürmanşet

Çakmak: Lefkoşa Gençlik Örgütü İlçe Başkanlığı’na yeniden adayım

Lefkoşa Gençlik Örgütü İlçe Başkanı Ali Çakmak, önümüzdeki aylarda gerçekleşmesi öngörülen Lefkoşa Gençlik Örgütü İlçe Başkanlığı’na yeniden aday olacağını açıkladı

Özgür Gazete’ye konuşan Ali Çakmak, geçmiş 1 yıllık görev sürecini değerlendirdi, yeniden seçilmesi halinde yol haritasını açıkladı.

Çakmak, eşit görev dağılımı yapmak için yeniden aday olduğunu kaydetti. Eski görevinde çok hataları olduğunu kaydeden Çakmak o dönemki gençlik kolları başkanının kendisine çok katkısı olduğundan ve kendisini geliştirdiğine değindi.

CTP’nin mevcut durumunun çok durgun olduğunu belirten Çakmak, seçilmesi halinde sadece Lefkoşa değil, köyden kente bütün insanlara dokunacağını ve ulaşacağını vurguladı.

Halkla iç içe olmanın önemine değinen Çakmak, köydeki insanlarla Merhum Naci Talat ve Sonay Adem’in yaptığı gibi köydeki insanlarla bütünleşmek olduğunu ifade etti.

Yeni dönemde parti içindeki kopukluğu yeniden bağlamak istediğini belirten Çakmak, Cumhurbaşkanlığı seçiminde ortaya tabloyu da bu kopukluğa bağladı.

“Bu ülkenin Erhürman’a ihtiyacı var” diyen Çakmak, Cumhurbaşkanlığı seçimi sonuçlarının tavır değişikliği yaratmadığını, aksine bir sonraki seçim için elinin daha güçlü olacağını ifade etti.

Halihazırda erken bir olağanüstü kurultay beklemediklerini kaydeden Çakmak, “CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman’ın çok kıymetli bir siyasetçi ve lider, kendisini yeniden başkan görmek istiyoruz ve bunun için çalışacağız” dedi.

Çakmak, pandemi döneminin el verdiği takdirde yapacağı çalışmalarla insanlardaki CTP aşkını tekrar alevlendireceğini ve neden insanların CTP’yi desteklemeleri gerektiğini anlatacağını vurguladı.











Başa dön tuşu