KıbrısManşet

KTEZO: Bu ada nüfustan değilse de, yapılacak inşaatlardan batacak

Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası (KTEZO), İskele – Yeniboğaziçi – Mağusa’daki imar sorunu ile ilgili gündeme dair açıklamalarda bulundu. Açıklamada; “Buna ‘imar rantı’ demek bile mümkün değil, kelimenin gerçek anlamıyla ülke yağmalanıyor” ifadeleri dikkat çekti

KTEZO: Ülkenin her karışı ‘satılacak mal’ olarak görülüyor

KTEZO Yönetim Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamada, hükümet edenler ve bazı kesimler için ülkenin her karışının “satılacak mal” olarak görüldüğü vurgulanarak, “Bize abarttığımız sakın ola ki söylenmesin. Bu ülke Girne gibi bir örneği yaşadı ve yaşıyor” ifadelerine yer verilirken; “Buna ‘imar rantı’ demek bile mümkün değil, kelimenin gerçek anlamıyla ülke yağmalanıyor” denildi.

“Bu ada nüfustan değilse de, yapılacak inşaatlardan batacak”

“Hiçbir ülke hele bizim gibi küçücük ölçekte bir ülke buna dayanamaz, çünkü yakında betonun dışında ülke kalmaz” şeklinde süren açıklamada, “Vicdan ve iyi niyet bu işin neresinde?” diye soruldu.

“Ada nüfustan değilse bile yapılacak inşaatlardan batacak” denilen açıklamada, “Odamız dün olduğu gibi bugün de arsızlığın her türlüsüne karşı çıkmaya devam edecek, kamu çıkarları, planlama ve gelecekten yana taraf olacaktır” ifadeleri kullanıldı.











Başa dön tuşu