KıbrısManşet

Arıklı: Demirtaş Türkiye için bir şanstır, Erdoğan dinden çıkmıştır, Allah buna iman nasip etsin

Yaptığı ayrımcılık siyasetiyle ülkede ırkçılığı körükleyen ve bundan beslenen Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı da “KKTC Meclisi“ne girmeden önce TC Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan muhalifiymiş

Arıklı da koltuğa oturana kadar Erdoğan ve destekçilerine neler söylemiş neler

Ülkede gün geçmiyorki, şu an Meclis’te ya da devlet kurumlarının önemli yerlerinde bulunan kişilerin, makam sahibi olmadan önce TC Cumhurbaşkanı Erdoğan’a muhalif olduğu ve ağır eleştiriler getirdiği ortaya çıkmasın.

Ulusal Birlik Partisi (UBP) eski Milletvekili Aytaç Çaluda‘nın torpiliyle 24 yaşında Meclis Özel Kalem Müdürü yapılan Mustafa Çaluda‘nın geçmiş paylaşımlarını yayımlamamızın ardından yaptığımız kısa bir araştırmayla, Arıklı’nın da aynı durumda olduğu anlaşıldı. (Çaluda haberi için tıklayın)

Yüzlerce yazısını sildirdi

Bugünlerde Erdoğan’ın her adımını destekleyen, hatta Erdoğan ve AKP’nin dayatması “kaçak külliye”ye muhalif olan Kıbrıslıtürklere “kökü dışarda beslemeler” diyerek hakaret eden Arıklı da Meclis’e girmeden önce Erdoğan muhalifiymiş.

Yeniden Doğuş Hareketi Başkanı olduğu dönemde ve hatta sonrasında Vekil/Bakan olup Meclis’e girmeden önceki döneme kadar “kibristazaman.com” ve “kibristime.com” gibi sitelerde köşe yazan Arıklı, ağırlıklı olarak ERdoğan ve AKP rejimine ağır eleştirilerde bulundu.

Meclis’e girdikten sonra yüzlerce yazı ve haberini bu sitelerden sildiren Arıklı, bazı sosyal medya paylaşımları ile köşe yazılarını ise unuttu.

Arıklı: Erdoğan dinden çıkmıştır, Allah buna iman nasip etsin

İşte Arıklı’nın Erdoğan ve AKP rejimiyle ilgili paylaşımlarından bazıları;

“Erdoğan siyasal ‘Ümmetçilik’ anlayışından geliyor”

Arıklı’nın 2016 yılındaki köşe yazısı

 

“Oslo’da PKK ile resmen pazarlık yaptın”

” ‘Bizi kandırmışlar’ dediler, utanmadan alkışladın”

Arıklı torpille vatandaşlık verilmesine bile karşıymış!

“Çözüm olmadığı sürece tiyatroya devam edeceğiz”

 

“Selahattin Demirtaş Türkiye için şanstır”











Başa dön tuşu