KıbrısManşet

Halkın Partisi Mağusa’da Salih Oktay’a destek verecek

Halkın Partisi (HP) Parti Meclisi (PM) yerel seçimlerde Mağusa Belediyesi Başkanlığı için bağımsız aday Salih Oktay’ı destekleme kararı aldı

Halkın Partisi Mağusa’da Salih Oktay’a destek verecek

Halkın Partisi’nden yapılan yazılı açıklamada “Parti Meclisi’nin yaptığı oylama sonucunda Mağusa Belediye Başkanlığına üç dönem üst üste Belediye Meclis Üyesi olarak seçilmiş olan, belediyecilik konusunda tecrübeli, herkesin sevdiği ve halkın içinden gelen bağımsız aday Salih Oktay’ı destekleme kararı alındığı belirtildi.

Bir 1 kişi ve yazı görseli olabilir

Açıklamada, “Patimiz seçimlerde Mağusa’da bağımsız aday Salih Oktay’a tam destek verecek ve halkımızın da teveccühü ile sadece sayın Oktay’ın değil, Mağusa halkının da kazanması için elinden geleni yapacaktır” denildi.

Özersay: Salih Bey belediye tecrübesi olan dürüst ve halkın içinden birisi

HP Genel Başkanı Kudret Özersay da Mağusa bağımsız belediye başkan adayı Oktay’ın yıllardır arka arkaya yerel seçimlerde halkın teveccühü ile seçilmiş olan, belediyecilik konusunda da tecrübesi bulunan ama aynı zamanda her zaman halkın içinde olan, çok sevilen bir isim olduğuna söyledi.

Özersay, “Pek çok Mağusalının ‘Saatçi Salih’ olarak bildiği sevgili Salih Oktay’ın bu seçimi kazanacağına inanıyoruz. Ancak bu aslında Mağusa halkının kazanması anlamına gelecektir. Halk yararına olacağına inandığımız için kimseyi ayırmadan herkese eşit ve adil hizmet anlayışıyla hareket edeceğini düşündüğümüz için bu seçimde Mağusa bağımsız belediye başkan adayı Salih Oktay tam destek vereceğiz ve var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.











Başa dön tuşu