Magazin

Ünlü isimlerden Halil Sezai’ye tepki

Halil Sezai’nin 67 yaşındaki Hüseyin M.’ye şiddet uygulaması sosyal medyada büyük tepki çekti. Sezai’ye tepki gösteren ünlü isimler de mesajlar yayınladı.

SILA

“Sana yazıklar olsun.”

ALİŞAN

“Şimdi bu durumda bir ceza verilmiyorsa, hepimiz için hak mı doğuyor? İstediğimiz zaman, gücümüz de yetiyorsa birisinin bahçesine dalıp, evinden alıp ağzını burnunu kırmak serbest yani öyle mi? Yaşlı, genç, çocuk kadın fark etmez? Avukatlara soruyorum böyle bir hakkımız var mı? Ya da TCK’da? Burada istediğinizi linç edin, istediğinizi göklere çıkarın umurumda değil. Ama yaşlı, babası yaşında adamı öldüresiye döven birisini görmezden gelmek tam anlamıyla iki yüzlülüktür.”

HALUK LEVENT

“Bu konuyla ilgili amcaya ulaşacağız. Durumu yok ise ve kendisi de isterse AHBAP Platformu olarak davasında yanında olacağız.”

ÜMİT ERDİM

“Ne yani Helal Sezai mi deseydik?!”

FIRAT TANIŞ

“Şiddeti mazur gösterecek hiçbir taraf, yön, kimlik, statü söz konusu olamaz. Utançla kınıyorum”

CELİL NALÇAKAN

“Vurmayacaksın abicim! VUR MA YA CAK SIN!”

FULDEN URAS

“Ahhh be amcam sana geçmiş olsun! Sana da geçmiş olsun Halil Sezai Türk halkı bunu unutmaz! Seni farklı şarkılarınla sevdik böyle iğrenç bir ruh haline hangi ara geldin? Lanet olsun çocuğa, yaşlıya, kadına, hayvana şiddet uygulayan herkese. Lütfen Ozan Güven, Ahmet Kural nasıl cezalandırıldıysa bu adam da aynı muameleyi görmeli ve burada siz basın mensuplarına çok görev düşüyor lütfen ama lütfen peşini bırakmayın bu olayın. Şiddetin kadını, erkeği, yaşlısı, genci yok. Her kime uygulanıyorsa uygulayan gereken her türlü cezayı alsın.”

SİNAN AKÇIL

“Ayyaşlık var, yaşlılara el kaldırma var, örf yok adet yok, gücün herhalde o amcaya yetiyor. Bana da yeter miydi acaba o güç karşına çıksam? Yazık sana. Acınacak haldesin”











Başa dön tuşu